Honden met strepen
          Chouffe
en
Chita  
                                                                                                          www.langharen.nl

Koepelorganisaties in binnnen- en buitenland

 

Kennelcubs

 

kennelclubs

Kennelclubs zijn nationale organisaties op kynologisch gebied. De Nederlandse Raad van Beheer is er één van (dus ook lid van de FCI).

 

Rasverenigingen zijn weer aangesloten bij een (nationale) kennelclub. Voor het overzicht beperken we ons tot de Hollandse Herder.

 

Nederlandse rasverenigingen voor de Hollandse Herder.

 

logo nhcNHC   Welkom op de website van de Nederlandse Herdershonden Club (NHC).

 

 

vereniginghhVereniging Hollandse Herder  Welkom op de site van de VVHH. Wat is de VVHH voor een vereniging? De VVHH is een rasvereniging voor de Hollandse Herder. De vereniging heeft ten doel het behartigen van de belangen van Hollandse Herders, in het bijzonder de Kortharige Hollandse Herders. De VVHH behartigt nu ook de belangen van de Ruwhaar en de Langhaar, maar gezien onze jarenlange kennis en ervaring met de Korthaar ligt daar vooralsnog onze kernactiviteit.

 

Buitenlandse kennelclubs en rasverenigingen, die zich bezig houden met onze Hollandse Herder.

 

Rassezuchtverein HSCDhscd     De Duitse rasvereniging.

 

 

HH langhaar Deutschlandlanghaar-deutschland   Die Deutschen Züchterinnen und Deckrüdenbesitzer sowie alle LH Hundeführer/innen wünschen Ihnen viel Spass auf unserer Homepage.

 

Hollandsk Gjeterhundklubbhollenderklubben    Velkommen til Hollandsk Gjeterhundklubb Norge og vårt nettsted! Vi er raseklubben for deg som har Hollandsk Gjeterhund eller er interessert i vår rase.

 

Rasklubben Hollandse HerdersHondsweden    Zweedse rasvereniging.

 

The Dutch Shepherd Club of NORTH AMERICAusa   The mission of the ADSA is to promote the awareness and knowledge of the three varieties of the purebred Dutch Shepherd dog in North America.